Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
BLOG

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ

​​​​​​​Το 1986 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίζεται για πρώτη φορά πρόταση για την προώθηση της βιολογικής γεωργίας και το 1991 δημοσιεύεται ο Κανονισμός 2092 με τον οποίο τίθενται κανόνες για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας....
Μάθετε περισσότερα

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ: Πρόκειται για μια ουσία πρωτεϊνικής σύστασης, που έχει τη μορφή γκριζοκίτρινης σκόνης και αποτελεί συστατικό των κόκκων του σιταριού και των άλλων δημητριακών (στον φλοιό τους ). Αποτελείται από δύο πρωτεΐνες αδιάλυτε...
Μάθετε περισσότερα

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια τα τόσο παρεξηγημένα ζυμαρικά που λατρεύουμε όλοι, έρχονται να αποδείξουν περίτρανα σ΄ όλους μας, ότι όχι μόνο δεν παχαίνουν, αλλά αποτελούν ένα υγιεινό μεσογειακό πιάτο προτεινόμενο από...
Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Τα ζυμαρικά μπορούν να βραστούν και να μαγειρευτούν έως ότου γίνουν σφικτά και ελαστικά καλυμμένα με άμυλο εξωτερικά για να μπορέσουν να μπλεχτούν με την σάλτσα τους, όχι όμως λασπωμένα. Χρειάζεται 1 λίτρο νερό και 10 γραμμάρια αλάτι για κάθε 100...
Μάθετε περισσότερα